Vill du bli medlem?

För att bli medlem i Älvsborgsstjärnornas Rid & Körsällskap behöver du först bli medlem i vår moderorganisation Svenska Blå Stjärnan. Medlemskapet kostar 100 kronor per år för dig som är under 26 år gammal, för dig över 26 år kostar det 150 kronor per år. Om du bor på samma adress som en helbetalande medlem så betalar du bara 25 kronor för ditt medlemskap oavsett ålder. Till exempel så kostar medlemskapet för två personer under 26 år boende på samma adress totalt 125 kronor.

Klicka HÄR för att komma till medlemsanmälan på Svenska Blå Stjärnans hemsida.

Medlemsavgiften till ÄRKS är 80 kronor för dig som är under 18 år, för dig över 18 kostar det 100 kronor. Medlemsavgiften betalas till vårt postgiro 22 01 15-0. Märk din betalning med ditt namn och maila klubbens kassör för vidare information om din medlemsregistrering. This is a mailto link

Bli en stjärna du också!

Uppdaterad: 22 AUG 2018 17:40
Skribent: Sofia Albertsson